Căutare produse

1 SET Liant Shell A4 Carte Shell DIY Acoperi Lovit foi de Hârtie de Stocare Clip Soft Shell Bobina de Birou Rechizite Școlare

63.50lei 90.71lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

1 SET Liant Shell A4 Carte Shell DIY Acoperi Lovit foi de Hârtie de Stocare Clip Soft Shell Bobina de Birou Rechizite de Înaltă Calitate: A4 liant acoperi, translucid și texturate, drop-dovada, rezistent la apa si rezistent la uzura, durabil si protejeaza perfect paginile interioare.

Protecție de Design: De protecție, de proiectare a notebook caz cu organizarea curele pot proteja paginile interioare; volante este ușor de utilizat, și snap butonul design previne paginile interioare, de la care se încadrează.

Reutilizabile: A4 liant capacul poate fi folosit în mod repetat, puteți înlocui cu ușurință noul interior de pagini după ce ați terminat de scris pagini.Eco-friendly economiei.

Liant protector dimensiune: 30x21.5x1.5 cm; capacitate foarte Mare, puteți clip despre 80-100 pagini interioare, suficient pentru utilizarea de zi cu zi.

Potrivit pentru jurnal, jurnal de călătorie, notebook-uri de afaceri, de birou, de acasă, la școală, poezie, scriere creativă, schiță și de desen, carnetul de muncă, studiu, note, jurnal starea de spirit și mult mai multe utilizări.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:PP

Dimensiune:30x21.5x1.5cm

Conținutul Pachetului:

6 * loose leaf organizator

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea