Căutare produse

5pcs/set Spalatorie Auto Duză 1/4" racord Rapid Metal Jet Lance Duză de Înaltă Presiune, Tunuri de Apă Săpun de Spălat Duza de Pulverizare

23.38lei 34.35lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Caracteristici:

OOTDTY

Oferta noastra de produse o din unghiuri de inclinare reglabile pentru duza sfaturi, permițându-vă să alegeți cele mai potrivite pentru diverse nevoi de curățare.Realizarea cuprinzătoare cu jet de apă efect din fiecare direcție.

Proiectat cu un exterior filet conector, produsul nostru poate fi cu ușurință la mai multe de înaltă presiune de spălare modele.Acesta prevede înlocuirea convenabil și rapid de setari.

Un trebuie să-au accesoriu pentru iubitorii de vehicule care se bucura de spălat propriile vehicule sau frecvent efectua curățarea vehiculului.Produsul nostru vă ajută să le curățați bine vehiculele lor, menținându-le curate și luminoase.

Perfect pentru vehicul personal de curatenie sau de curățare de uz casnic sarcini.Cu unghiuri de inclinare reglabile, utilizatorii pot curăța cu ușurință diferite domenii, îmbunătățirea eficiență de curățare.

Perfect pentru vehicule servicii de curatenie, produsul nostru vă permite să alegeți corespunzătoare cu jet de apă pentru diferite părți ale vehiculului.Acesta poate fi folosit pentru a curăța anvelope, motor compartimente, și mai mult.În plus, este de asemenea potrivit pentru curățare de uz casnic sarcini, cum ar fi terase, gradini, verande, și mai mult, eliminarea în mod eficient și murdărie.

Caietul de sarcini:

Material:Metal+Plastic

Dimensiuni:Ca Imaginea Prezentată

Pachetul Include:

5pcs/set Duza Spălătorului

Notă:

① .Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

② .Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Nume De Brand KOU JIANG
  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea

  • (0) Recenzii

Presiune de Rulare mașină de Spălat Aspirator de Masina se Spală cu Apă Mătură Atașamente de Sub Corpul de Curățare Șasiu mașină de Spălat Ventilator aspirare Auto instrumente

atenție: presiunea de lucru: 1500 psi la 4000 psi. 2500 psi sau mai mare va avea o mai bună curățare.ceea ce veți obține:inclusiv 16 inch 2 funcții-în-1 presiune de rulare curat, 1-o bucată de 14 inch de 45 de grade unghi de baghetă și 2 bucăți

153.08lei 204.09lei