Căutare produse

Mare Plin An Calendaristic 2024 Anuale An Rotund Mare Calendar Plin An Calendaristic De 365 De Zile Calendaristice Poster Mare Calendar Pentru

3.97lei 11.07lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Stați înainte de programul dvs. cu nostru 2024 12 luni calendaristice!Gros și robust hârtie asigură durabilitate, făcându-l perfect atât pentru școală și acasă pereți.Nu este nevoie pentru a întoarce paginile, și ușor de a transporta în jurul valorii de.Rămâi pe partea de sus a planurilor de efort.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Anual Calendar de Perete 2024

Material: (aprox.)150g albă de hârtie kraft

Desfășurat dimensiune: (aprox.)74.2*52.5 cm/29.21*20.67 cm

Lista De Ambalare:

1* Anual Calendar De Perete 2024

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Convenabil An-La-Un-Scurt: Acest calendar complet an 2024 o pagină vă permite să vă planificați 12 luni din ianuarie 2024 decembrie 2024, ceea ce face de învățare, de muncă, de viață și mai eficient.De asemenea, puteți lua cu ușurință notițe pe calendar și de a urmări programul anual.

2.Nu-Smudge Scris: din 150g albă de hârtie kraft, acest full anul 2024 calendar oferă un design elegant scris suprafețe.Gros și robust design previne îngălbenirea și fragilitate, și elimină culoarea de sângerare în timpul scrierii.Notează-ți planuri și idei cu precizie și claritate în această calitate superioara calendar.

3.Convenabil de Planificare: organiza cu Ușurință an cu an plin calendar 2024 o pagină.Nostru adeziv permite efort atașament și detașare la table și pereți, fără a plecat.Ideal pentru școală și acasă pereți, sau pin-ul de pe aviziere.Planul de programul dvs. cu ușurință cu acest ușor de utilizat calendar.

4.Nu este Nevoie să apeleze la Paginile: Nu este nevoie să apeleze la pagini pentru a vedea datele din 2024. Acest an întreg calendar vă arată întregul an pe o singură pagină.Există suficient spațiu pentru tine de a scrie planul de zi cu zi și obiective.Simplu si aspect modern se va potrivi orice afacere sau de decor acasă.

5.Portabilitatea Plus: Transporta acest an întreg calendar 2024 efort cu flexibil design pliabil.La 29.2 x 20.7 inch, dimensiunile sunt perfecte pentru calatorii sau tapiserii.Economisi spațiu la locul de muncă sau acasă, în timp ce de multe ori având program la îndemână, oriunde te afli.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea