Căutare produse

Palarie de soare Cu Ventilator Solare în aer liber de Vară Șapcă de Baseball Respirabil de Protecție solară în aer liber, sport de aprovizionare pentru camping, drumeții călătoresc

56.45lei 141.16lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Palarie De Soare Cu Ventilator Solare În Aer Liber De Vară Șapcă De Baseball Respirabil De Protecție Solară

Puncte: 1.Material de calitate: Realizate cu material durabil și materialul de bumbac respirabil, acest ventilator solare capac ține confortabil pe tot parcursul zilei.Te protejez de razele UV daunatoare, ea are, de asemenea, un mini-ventilator alimentat de built-in panoul solar pentru un plus de răcire cu temperatura.

2.Solar-Alimentat de Relief: Realiza fără vinovăție de răcire cu ventilator solare capac.Nu are nevoie de baterii, acesta ruleaza pe energie solară pentru o economisire a energiei și de mediu prietenos soluție.

3.Efort de Instalare: Bucura de un confortabil, temperatura în aer liber, cu ușor de instalat ventilator solare capac.Sale inovatoare bandă adezivă de proiectare și ventilator reglabil direcție face un accesoriu convenabil pentru pălării și căști de protecție.

4.Bate De Căldură: solară fan pac nu numai raceste fata cu un ventilator puternic, dar, de asemenea, oferă o bună parasolar efect cu o margine largă.Păstrează-ți fața rece și confortabil în soarele fierbinte.

5.Gamă largă de utilizări: Acest ventilator solare pac aplicabile pe scară largă pentru vara fierbinte, activități în aer liber, ciclism, drumeții, mersul pe jos, baseball, golf, turism, pescuit, și viața de zi cu zi.Ține-ți capul rece și confortabil, cu built-in solar-alimentat ventilatorul.

Caietul de sarcini: dimensiune Produs: (aprox.)30*20*12cm/11.81*7.87*4.72 cm

Aproximativ greutate: 140g

Cam sfaturi: 1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Lista:

1*fan de baseball capac

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Numele Departamentului Unisex
  • Model Tip Solid
  • Material Poliester
  • Origine China Continentală
  • Gen Fete
  • Numărul De Model Șapcă De Baseball
  • Caracteristică Parasolar

Ați putea dori, de asemenea