Căutare produse

Pete Oarbe Oglinzi Auxiliar Oglinzi Pentru Mers Înapoi Și Retrovizoare 360 De Grade De Rotație Masina Unghi Larg Oglindă Auxiliar Pentru Camioane

20.44lei 40.93lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Cu dublă rotație de 360° ajustare, este simplu de utilizat și oferă o vedere de neegalat împrejurimile.Instalarea durează doar câteva minute, a face de conducere mai sigur și mai de încredere.

Caietul de sarcini:

Material: ABS+sticla

Dimensiune produs: (aprox.)11.2*5cm/4.41*1.97 inch

Aplicabile: universal, pentru toate modelele

Instalare: Sticky

Notificare:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element de culoare pot varia ușor de la imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți-1-2 cm în dimensiune.

Lista De Ambalare:

1*Masina De Mers Înapoi Auxiliare Mirro

Vezi mai multe detalii despre produs

1.În condiții de siguranță Utilizare: unghi de vizualizare mai larg și mai clară viziune a vă ajuta să orienteze clar de pete oarbe, asigurarea în condiții de siguranță și de încredere de conducere.Obține o vizibilitate sporită, și utilizarea în condiții de siguranță garantat cu Oglinzi.

2.Utilizare simplă: Cu design de înaltă definiție oglindă și curbe de înaltă definiție de sticlă, aceste pete oarbe oglinzi reduce riscurile de siguranță prin extinderea conducere câmpul vizual și face mai ușor pentru tine de a efectua inversarea și depozitare.

3.Unghi de Ajustare: o Experiență de hassle-free de conducere cu Oglinzi.Dispunând de un revoluționar dublă rotație de 360 funcția de reglare, acesta oferă un câmp mai larg de viziune și toate-a rundă de reglarea unghiului de vizionare.

4.Cu Unghi Larg: Bucurați-vă de vizibilitate exceptionala, în timp ce de conducere cu Oglinzi.Datorită oglindă curbată design, veți obține o gamă mai largă și mai clară unghi de vizualizare, care face experiența dumneavoastră de conducere mai sigure și mai fiabile.

5.Ușor de configurat: nu Ai nevoie de instrumente profesionale pentru a configura Oglinzi.Procesul este rapid și ușor și durează doar câteva minute.Bucurați-vă de un mediu mai sigur și mai convenabil experiență de conducere cu vizibilitate îmbunătățită în timp.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Caracteristici Speciale Pete Oarbe Oglinzi
  • An Noi
  • Extern De Certificare De Testare ce
  • Tip De Element Oglinzi Interioare
  • Origine China Continentală
  • Tip De Material sticla
  • Numele Modelului Pete Oarbe Oglinzi

Ați putea dori, de asemenea

  • (0) Recenzii

Aplicabile fj70 2007-2016 faruri LED pentru land cruiser 79 75 serie lc79 fj79 cap lumina upgrade GR stil

buna ziua, bine ati venit la piese auto orașului.dacă ai nevoie de ceva, te pot contacta pe whatsapp la+86 17680205399and vom asista #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root

6 293.56lei
  • (0) Recenzii

Rularea automata a consiliului pentru universal pedala partea pași de ușa pas lateral plăcii de prag pentru FORD

hi prieten!vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în produsele mele.voi răspunde dacă aveți orice întrebări despre produsele mele.vă rugăm să adăugați mea whatsapp:+86 19173401510 dacă nu am răspuns la timp. #detail_decorate_root .magic-0{width:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root

6 153.26lei 6 546.02lei