Căutare produse

150 In1 Multifunctional Precizie Șurubelniță Set Telefon Mobil Instrument De Întreținere Mâner Din Aluminiu Durabil Demontare Tool

123.70lei 156.58lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Atașat cu tija de extensie, acesta poate fi extins și contractate în mod liber, și poate fi lung sau scurt, de a se adapta la diverse scenarii de aplicare.

Spațiul îngust dintre universal magnetic tub poate, de asemenea, extinde în mod liber în loc îngust dincolo de o parte, și colț poate fi ușor de operat, și magnetic puternic efect nu poate fi stabilizat.

Silent poartă, în comparație cu tradiționale de șurubelniță, folosește mânerul cu silent rulment, ceea ce face ca rotația mai lin, mai lin și nu gras.

Surubelnita cap este puternic magnetizate, și forța magnetică este durabil și puternic, și poate absorbi mai multe șuruburi mici, în același timp, fără a cădea.

Rezistent, durabil, de înaltă calitate, otel CRV cap de șurubelniță, după față-verso de tratament, nu este ușor de a deteriora șuruburi de precizie.

Nume:șurubelniță set

Caietul de sarcini:150-în-1

Culoare:Negru

Material:oțel

Conținutul Pachetului:

1 * set Șurubelniță

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Nume De Brand FGHGF
  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea