Căutare produse

Tricouri Pentru Golf Practică Reglabil Golf De Formare Limita Picioare Reglabile Pe Inaltime Golf Practicarea Accesoriu Pentru Instanța De Judecată Și De Conducere

15.57lei 22.24lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Îmbunătăți dvs. de golf abilitățile cu aceste de înaltă calitate, practica teuri realizate din materiale durabile.La piuliță hexagonală design oferă un plus de stabilitate, ceea ce le face un accesoriu esențial pentru instruire.Acest instrument util vă va ajuta perfect leagăne dvs. și să devină un jucător mai bun.Un mare plus pentru golf echipament de colectare.

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 17*90mm/0.66*3.54 în

Greutate produs: 4,3 g/bucata

Produs de culoare: galben/verde/albastru inchis/rose red

Limita gama: aproximativ 34-58mm/1.33-2.28 în

Lista De Ambalare:

5pcs* golf tees

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fiabile Putere: Nostru Profesionist de Golf Tees sunt construite cu materiale de înaltă calitate și o structură stabilă, oferind o mai rezistente soluție la impact.Ridica-ți joc de golf și bucurați-vă de o soluție simplă și practică cu îmbunătățirea tees.

2.Stabilitate îmbunătățită: Cu un cauciuc moale acopere capul nostru profesionist de golf s-au o formă creativă, care asigură mai multă stabilitate și mai puțin de frecare, îmbunătățirea fotografiilor și protejând suprafețele de vopsea pentru o experiență îmbunătățită pe verde.

3.A Vă ajuta să Scoate Un Joc de Mare: Ridica joc de golf cu nostru Profesionist de Golf Tees!Reduce frecarea și de spin pentru fotografii mai precise.Acest lucru ușor și instrument portabil este un must-have pentru orice jucător de golf în căutarea de a îmbunătăți performanța lor pe traseu.

4.4 Culori Diferite: Satisface nevoile dumneavoastra diferite pe terenul de golf cu usurinta cu ajutorul nostru Profesionist de Golf Tees, care au o limită reglabil pe înălțime, care poate fi rapid și ușor de personalizat, deblocarea potențialului pentru aliniere perfectă și precizie pe fotografii.

5.Turnee sportive Gata: Profesionist de Golf Tees sunt un joc de-changer pentru golf practica!Îmbunătățiți-vă experiența de formare și a lovit mingea repede pe iarbă.Acest reutilizabile accesoriu este perfect pentru îmbunătățirea leagăn tehnica și pregătirea pentru competiții sportive.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Numărul De Model golf tees
  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea