Căutare produse

3 Perechi de Dopuri de Urechi de Înot Reutilizabile din Silicon Confortabile, cu Anulare a Zgomotului Proteja Urechile de Flotoare de Protecție pentru Urechi, Dopuri de

2.32lei 44.29lei
  • (2) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

În condiții de SIGURANȚĂ MATERIAL - Nostru de înot dopuri realizate de moale și piele-friendly silicon, non-toxic, inodor și ușor, super-confortabil de purtat și design rezistent la apa pentru sporturi de apă și de reducere a zgomotului pentru diferite ocazii.

ERGONOMIC FORMA de URECHE DESIGN - Înot dopuri de urechi sunt concepute potrivit omului cohlee structura, design ergonomic sunt în siguranță în interiorul urechilor, părțile exterioare se adapteze la ureche contur, confortabil de purtat și perfect pentru a preveni pătrunderea apei în ureche și, de asemenea, reduce zgomotul.

UȘOR DE TRANSPORTAT ȘI REUTILIZABILE: înot dopuri de vin cu un independent cutie de depozitare, ușor și compact, ușor de transportat.Și fiecare înot dopul set este marcat cu un R (dreapta/l), pot fi reutilizate după curățarea și durabile pentru a evita risipa.Vă rugăm să păstrați curată și uscată după utilizare.

NU DOAR PENTRU ÎNOTĂTOR DOPURI de urechi: dopuri De urechi sunt triplu filtrată pentru a preveni înot conducte și ține apa la distanță atunci când înot, și, de asemenea, surfing, schi nautic, canotaj, care călătoresc la piscina, plaja, lac sau pe plajă și alte tipuri de activități de apă, de asemenea, pot fi aplicate în viața de zi cu zi, cum ar fi baie sau spălare a părului la domiciliu.Cu funcția de reducere a zgomotului, poate fi, de asemenea, utilizat atunci când de studiu, de lucru, de protecție a auzului etc.

Pachetul include: de dimensiune 22,5 x 27,8 mm, 3 perechi de dopuri de urechi de înot în albastru, negru, violet, cu 3 independente organizate cutii.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 2 Recenzii
comment-thumb

Cumpărător

același ca și descriere

comment-thumb

Cumpărător

Am mai avut ghinion, dar, în pereche lansat unul a fost pierdut trei zile după ce a început să-l folosească. Dacă nu este ghinionul meu, acestea ar trebui să verificați forma care se potrivește cel mai bine urechile, mai ales dacă ai snorkel. Cred că au venit defecte👎

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea