Căutare produse

Scaun Încălzit Pernei Scaunului Iarna Masina a Scaunului Încălzit Pad Anti-alunecare Pad Scaun Perne Confortabile Pentru un Singur Scaun Auto Suv-uri

43.01lei 86.03lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Descriere:

Incalzite Scaun de Birou Perna este în condiții de siguranță, de protecție, și ușor de curățat.Spuma de memorie și sârmă de încălzire oferă un confortabil și relaxant ședinței.

Caietul de sarcini:

Produs: Masina De Încălzit Pernei Scaunului

Culoare: Negru, Albastru+Negru, Roz

Material: spuma de memorie + încălzire sârmă

Dimensiune: 46*45cm/18.11*17.71 inch

Interfata: USB

Lista De Ambalare: Mașină Încălzită Pernei Scaunului*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material selectat: Mașină Încălzită Pernei Scaunului are o calitate excelenta, cu selectate din spumă cu memorie și încălzire materiale de sârmă.Spuma de memorie menține forma pernei scaunului în timpul utilizării.

2.Repara în mod Eficient: Scaun Încălzit Pernei Scaunului poate rezolva în mod eficient a pernei scaunului scaunul de masina si nu va aluneca atunci când stai jos, dispunând de un design anti-alunecare.

3.Utilitate a Pernei Scaunului: utilizarea Ideală a Încălzit Pernei Scaunului pentru Mașină pentru a proteja mai bine locul tău și ține scaun de masina ta în condiții bune.Preveni praf, uzura scaunului, riduri, și zgârieturi.

4.Convenabil pentru a Curăța: Iarna Masina Încălzit Perna Scaunului este ușor de curățat, și puteți chiar șterge suprafața de șezut cu un prosop umed sau batistă.Ușor de instalat și de a elimina cu un design ușor.

5.Utilizate pe scară largă: Există o gamă largă de aplicații pentru a Călători Încălzite Pernei Scaunului, astfel ca cele mai multe scaune de masina, acasa, la scoala, la birou scaune, și cele mai multe tipuri de scaune, în orice moment al anului.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Umplere BUMBAC
  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea

  • (0) Recenzii

Cel mai bun Scaun Auto Organizator 2 buc Crăpătură Cutie de Depozitare Organizator Masina de Umplere Decalaj Titularul Portofel Pentru Telefon Tai de Buzunar Organizator de Stocare

puncte: 1. versatil organizator: acest scaun auto organizator are o gaura de încărcare design care permite cu ușurință pentru a încărca telefonul în timp ce conduceți.puteți, de asemenea, partiția telefonul mobil spațiu pentru a păstra

91.09lei 182.23lei