Căutare produse

Masina Difuzor Sticla de Crăciun Reîncărcabile Parfum Auto Pandantiv Sticluta 10ml Mașină de Sticla de Parfum Goale Reîncărcabile Parfum Auto Pandantiv

12.92lei 19.87lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Îmbunătățiți-vă parfum experienta cu gol sticle de parfum!Perfect pentru on-the-go de utilizare, sticlele de vin cu un șnur și sunt realizate de ecologice de sticlă.Folosi ca un decor pentru masina ta sau pentru un plus de eleganta.

Caietul de sarcini:

Nume: Reîncărcabile Sticla De Parfum

Produs material: sticla

Dimensiune produs: 5*3.6*3.6 cm/1.97*1.42*1.42 cm

Produs greutate: 30g

Ambalaj: cutie de carton

Lista:

1 x mașină de sticla de parfum goale

Note:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Face Propriul Parfum: Masina Difuzor de Sticlă vă permite să vă umple-le cu uleiuri, plante, sau alte elemente care se potrivesc gustul tau.Acestea sunt compacte și ușor de utilizat și poate face de conducere mai plăcută și confortabilă.

2.Vacanta Incanta: închide cu Ușurință noastre goale mașină de sticla de parfum pe oglinda retrovizoare și alege de la drăguț de Crăciun stiluri pentru a face masina ta plină de spiritul festiv.Cu un șnur incluse, este o completare perfectă pentru vacanță decoruri și mirosul de colectare.

3.Multi-funcțional Decor ]Hang Reîncărcabile Sticla de Parfum umple masina ta și alte spații cu o minunată aromă și un aspect rafinat.Puteți să-l atârna în vehicule, dulapuri, dormitoare, toalete sau dulapuri pentru a crea un efect calmant și de mediu primitor.

4.Durabil de a Utiliza: Călătorie Sticla de Parfum Reîncărcabile are un design elegant corp din sticlă, care este ecologic și durabil.Îl puteți folosi din nou și din nou, cu parfumul tau preferat.

5.Cadou pentru Prieteni: puteți umple Gol Sticle de Parfum cu orice aromă preferați.Are un design elegant, care face masina sa arate mai elegant.O familie minunata de cadou pentru prietenii care iubesc de conducere.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Caracteristici Speciale Crăciun stiluri
  • Element De Lungime 5cm
  • Tip De Material sticla
  • Numele Modelului Călătorie De Sticla De Parfum
  • Origine China Continentală
  • Element De Volum 10ml
  • Articol Greutate 30g
  • Lățime Produs 3.6cm
  • Înălțime Element 3.6cm
  • Tip De Element Odorizant

Ați putea dori, de asemenea

  • (0) Recenzii

Cel mai bun Scaun Auto Organizator 2 buc Crăpătură Cutie de Depozitare Organizator Masina de Umplere Decalaj Titularul Portofel Pentru Telefon Tai de Buzunar Organizator de Stocare

puncte: 1. versatil organizator: acest scaun auto organizator are o gaura de încărcare design care permite cu ușurință pentru a încărca telefonul în timp ce conduceți.puteți, de asemenea, partiția telefonul mobil spațiu pentru a păstra

91.09lei 182.23lei