Căutare produse

11 Zone Încălzite Vesta Barbati Încălzire Electrică Vesta Usb Încălzit Jachetă Încălzită Vesta Femei Căldură Bodywarmer Încălzire În Jos Jacheta De Iarna

124.31lei 191.27lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

11 Zone Încălzite Vesta Barbati Încălzire Electrică Vesta Usb Încălzit Jachetă Încălzită Vesta Femei Căldură Bodywarmer Încălzire În Jos Jacheta De Iarna

Bullet Points: 1.3 trepte de Încălzire: Acest ușor încălzit vesta vă permite să alegeți din trei niveluri de încălzire, fiecare produce o temperatură de 25-50°C. temperatura scăzută este de aproximativ 25-30°C, temperatura medie este de aproximativ 35-40°C, iar temperatura ridicată este de aproximativ 45-50°C. puteți regla căldura în funcție de preferințele dumneavoastră și confort.

2.Ușurința de Utilizare: Echipat cu 11 de înaltă performanță fibra de carbon tampoane de încălzire, noastră ușor încălzit vesta asigură full-corp căldură și confort pentru gât, talie, umeri, spate și în vreme rece.

3.În condiții de siguranță și Confortabil: Acest ușor încălzit vesta are un built-in de protecție termică module care previne supraîncălzirea și asigură utilizarea în condiții de siguranță.Acesta poate fi conectat la mufa USB de orice portabile 5V/2A alimentare (nu sunt incluse) și folosit cu orice dispozitive USB alimentat.

4.Moale si Matasoasa: Bucurați-vă de confortul ideal în nostru Încălzit Vesta cu mătase și puful de bumbac.Este ușor, cu uscare rapidă și ușor de curățat.Perfect potrivit pentru toate anotimpurile, aceasta vesta asigură o excepțională căldură și este confortabil de purtat cu mână și mașină de spălat caracteristică.

5.Aplicate pe scară largă: puteți lucra sau juca în aer liber pe tot parcursul anului.Un must-have pentru drumetii, camping, pescuit, și mai mult.Un mare cadou pentru familie sau prieteni care iubesc activitățile în aer liber și doresc să rămână cald și confortabil.

Cu 11 fibra de carbon tampoane de încălzire.Vesta include, de asemenea, un built-in de protecție termică module pentru un plus de siguranță.În Plus, e făcut cu moale si matasoasa fleece pentru confort.Face un mare cadou pentru familia și prietenii!

Caietul De Sarcini: Nume: Ușor Încălzit Vesta

Culoare: Negru

Dimensiuni: M-3XL

Încălzire zona: Zona 11

Tensiune de alimentare: 5V

Material: fibre de Poliester

Captuseala: fibre de poliester

Notă: Acest produs nu include un power bank

Lista De Ambalare:

1*Ușor Încălzit Vesta

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
  • Gen Bărbați
  • Caracteristică Termică
  • Origine China Continentală
  • Nume De Brand keptfeet
  • Numărul De Model Ușor Încălzit Vesta
  • Material BUMBAC

Ați putea dori, de asemenea