Căutare produse

Actualizat Hidraulice de Ambutisat Instrument Hardware Kit de cabluri Matrițare 1 Pereche Moare cu Sârmă de Tăiere de Cablu

187.20lei 416.04lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Descriere

Ai nevoie de un astfel de set de instrumente de sertizare hidraulic.Acesta este fabricat de înaltă calitate 40CR și 45 de oțel.Puternic cilindri și o grosime de matrite da greu de presiune.Se poate face sertizare munca mai ușoară, astfel încât să puteți face mai mult cu mai puțin timp.Acesta poate fi utilizat pe scară largă ca un ideal hidraulice instrument pentru conectarea cupru și aluminiu terminale de cabluri și fire.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un instrument pentru industriale și agricole, unități de putere, cum ar fi de comunicare, de transport, petrochimie, metalurgie și construcții navale.

Caracteristici Cheie

Super Sertizare Putere: hidraulic de sertizare instrument este falsificat și personalizat-proiectat pentru a oferi 8 tone de sertizare vigoare, făcându-l ideal pentru sertizare cupru și aluminiu truse.

Ușor de Utilizat: crimper este conceput cu un sistem de reducere a presiunii care vă permite să știți atunci când matrițare procesul este complet.În plus, reglabil supapa de retur este simplu și ușor de operat.

Tăiere precisă: cabluri foarfeci foarte ascuțite și durabil lame.Se face precis și tăieri curate fără uzura sau deteriorarea capetele de material.

Durabilitate mare: este făcut de selectat 40CR și 45 de oțel.Uniformă a căldurii tehnologie de tratare a face produsul mai puțin probabil să se rupă.În plus, acesta este echipat cu o îngroșat moară și o îngroșat cu piston de bază pentru a prelungi durata de viață a instrumentului.

Design Ergonomic: confortabil ergonomic mâner moale îl face ușor pentru aderență și control, ceea ce face întreaga sertizare lucra mai mult efort.

Turnare de precizie: C-în formă de deschidere tip cleste capul este fabricat folosind uniforma a caldurii tehnologia de tratare.Mai atent procesul de producție asigură că produsul nu este ușor de a sparge, extinderea în continuare a vieții sale.

Bună Performanță de Etanșare: Se folosește de înaltă calitate, garnituri pentru a preveni scurgerile de ulei, care nu numai că economisește consumul de ulei, dar, de asemenea, face mai sigur de a utiliza.

Portabil: Acesta este echipat cu o cutie speciala din plastic pentru depozitare, astfel încât acesta poate proteja nu numai instrumentul de bine, dar este, de asemenea, foarte ușor pentru tine de a transporta.

Detalii

Hexagonale Mor-turnare: Se adoptă hexagonale surround sertizare metodă, care pot strâns apăsați material, făcând astfel sertizare lucru mult mai simplu.

Mâner fix: fix Sa se ocupe nu este doar convenabil pentru mână, dar, de asemenea, joacă rolul de a stoca ulei hidraulic, astfel încât nu aveți nevoie pentru a găsi containere suplimentare pentru a stoca ulei hidraulic.

Gros Mâner Izolat Maneca: mânerul este conceput cu un izolată mâner de plastic maneca.Acest design nu este doar confortabil să dețină, dar, de asemenea, anti-alunecare și anti-energie electrică.

Retur ulei Comutator: atunci Când aveți nevoie pentru a presuriza, rotiți comutatorul PE on.Atunci când aveți nevoie pentru a slăbi presiunea, rotiți butonul în poziția OFF.Această operație simplă vă permite să se aplice diferite presiuni.

Cerere

Acesta poate fi, de asemenea, folosite ca instrumente pentru industriale și agricole, unități de putere, cum ar fi de comunicare, de transport, petrochimie, metalurgie și construcții navale.

Caietul de sarcini

Material: 40CR, 45 Oțel

Culoare: Albastru + Rosu

Sertizare Forma: Hexagonal Limitându

Ieșire: 8T

Ambalare: Cutie De Plastic

Procesul De Tratament: Tratament Termic

Accident vascular cerebral: 10mm/0.39

Sertizare Gama: 8mm2

Sertizare accident vascular Cerebral: 12mm/0.427 în

Mucegai Dimensiune:2,54 cm(1/8)

Cutie de Plastic Dimensiune: 34*9cm/13.39*3.54 în

Hidraulic de Prindere Lungime: 31cm/12.2 în

Lungime de Sârmă Foarfece: 20cm/7.87 în

Dimensiune pachet: 34.5*10*15.5 cm/13.58*3.94*6.1 în

Brut Greutate: 3.2 kg/7.05 kg

Pachetul Inclus

1*Clema Hidraulic

1*Cablu Foarfece

1*Cutie De Plastic

2*Matrite

5*Inele De Etanșare

Note

Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare cauzate de fotografiere lumină și 1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cât mai curând posibil

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Utilizare Comerciale Fabricarea
  • Culoare albastru, roșu
  • Numărul De Model YQK-70
  • Sertizare forma Hexagonale Limitându
  • Ieșire 8T
  • Tip Hidraulice, Instrumente De Sertizare
  • Nume De Brand CNCEST
  • Material 40CR, 45 oțel
  • Origine China Continentală
  • Procesul de tratare Tratament termic

Ați putea dori, de asemenea