Căutare produse

Pentru Mini Cooper S Cooper Unul JCW R55 R56 R58 R59 R60 F56 F60 ALL4 Scrumiera Auto Ceașcă de Lumină LED Indicator Aliaj de Aluminiu Tava de Cenusa

32.41lei 54.94lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Scrumiera auto Ceașcă de Lumină LED Indicator Aliaj de Aluminiu Cenușă Tava pentru Mini Cooper S Cooper Unul JCW R55 R56 R58 R59 R60 F56 F60 ALL4

Caracteristici:

1. Material durabil: Aceasta scrumiera este fabricat din ABS ignifug coajă și strat de metal, astfel încât nici ardere de mărci.

2. Ușor de Curățat: detașabil structura scrumiera ar putea fi ușor separate în părți, astfel încât ai putea să-l curățați bine de fiecare dată după utilizarea acestuia.

3. Capacitate mare: S-ar putea oferi un spațiu mai mare să dețină mai mult de gunoi pentru tine, nu numai cenușă, dar, de asemenea, un pic de gunoi, cum ar fi resturi, coji, și hârtie de zahăr.

4. Fum fara Capac: special concepute inel de cauciuc din interior a capacului ar putea bloca fumul de la răspândirea în mașină, pentru a păstra aerul proaspăt și de a proteja sănătatea dumneavoastră.

5. O gamă largă de Aplicații: este portabil și ușor, perfect pentru utilizarea in casa, birou, restaurant, hotel, bar și.Fumatul pasiv este rău pentru ființele umane de sănătate, ar trebui să-l evite.

Parametrii de produse

Nume: LED-uri auto scrumiera

Material: ABS ignifug înveliș + strat de metal

Culoare: negru mat

Caracteristici: Sigilat, Ignifug, Viziune De Noapte Iluminat

Dimensiuni mici, poate fi purtat.Cum ar fi de călătorie, camping și activități în aer liber.De asemenea, funcționează pe autoturisme, autoutilitare, camioane si Suv-uri, și se potrivește perfect în cele mai multe interioară titularii de ceașcă.

Lista De Produse

1*Scrumiera Auto

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Caracteristici Speciale Luminos
  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea