Căutare produse

Întreținere auto Agent Oilproof Rezistent la Uzura Film Inofensiv 50ml Agent Auto Accesorii Auto Inofensiv Motor Agent Nici o Deteriorare

25.13lei 50.30lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Acest motor agent de acoperire are un design atent și științifice formulă care oferă o mai bună rezistentă la uzură performanță.Acesta protejează suprafața din compartimentul motor și este capabil de a fi folosit de mai multe ori.Obțineți protecție de înaltă calitate pentru motorul dvs. cu acest produs de încredere.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Motor De Strălucire Protector

Dimensiune produs: 3*3*12cm/1.18*1.18*4.72 în (aprox.)

Greutate produs: 50g (cca.)

Lista De Ambalare:

1 * Motor Strălucire Protector

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, poate exista o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, nu poate fi o eroare în dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Motor de Conservare: Motorul Nostru de Stralucire Protector apără compartimentul motorului împotriva ruginii în timp ce extinde durata de viata a motorului.Sale inteligente, practice de design oferă o protecție eficientă împotriva pete de ulei și se aplică foarte ușor și se îndepărtează.

2.Obține Un Aspect Uimitor: Acest motor strălucire protector vă ajută să vă forma o lungă durată și rezistentă film, care oferă o excelentă rezistență la uzură și adaugă luciu de la motor, transformarea mașină aspectul și făcându-l mai frumos.

3.Reduce Temperatura motorul Nostru de stralucire protector asigură siguranța dumneavoastră de conducere în mod eficient, prin reducerea temperaturii din compartimentul motorului.Acest design atent previne combustie spontană și protejează autovehiculul de eventuale deteriorări.Șofați cu încredere, știind că ești pe mâini sigure.

4.Buna Formula: Noastre de înaltă precizie formula oferă protecție superioară fără ingrediente nocive.Cu noastre dovedite științific formulă, nu trebuie să vă faceți griji despre motorul de eroziune.Salut-o soluție de întreținere, care ține motor stralucitoare pentru mai mult timp.

5.Suficient Conținut: Spune la revedere de la costisitoare de întreținere a motoarelor cu motorul nostru de stralucire protector mari 50g de capacitate și de mare concentrare formula.Sa de lungă durată de strălucire și protecție împotriva murdăriei și a prafului sunt sigur că pentru a menține motorul în căutarea de noi pentru un timp.Economisi bani, fără a sacrifica de calitate!

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Numărul De Model Motor Protector Să Strălucească
  • Element De Volum 50ML
  • Articol Greutate 50g
  • Caracteristici Speciale Automotive agent de acoperire
  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea

  • (0) Recenzii

Lanțuri de anvelope Pentru Autoturisme Universal se Potrivesc Zăpadă Lanțuri de Anvelope Pentru Plimbare Lungă durată Lanturi de Zapada Pentru Masina Pe Drumul plin De Noroi Zăpadă

experiență netedă și plimbare în condiții de siguranță pe zăpadă la sol cu lanțuri de zăpadă pentru masini!echipat cu rezistență la temperatură scăzută, lanțurile noastre nu se agită sau provoca disconfort.îmbunătăți siguranța de

37.57lei 46.94lei