Căutare produse

139pcs Bamboo Pen Ziua Curcubeu Decor Acasă Zero Artă Set de Marcaj Animal Cu Panglică DIY Dinozaur Cadou de Artizanat Pentru Copii

31.94lei 42.59lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Caracteristici:

【CE VEȚI OBȚINE】Veți primi 60pcs panglică, 25pcs bamboo pen și 54pcs zero artă de hârtie.Aceste zero hârtii dispun de o varietate de animale diferite, inclusiv, dinozauri, câini, elefanți, broaște țestoase, etc, copiii dvs. vor iubi foarte mult.

【DIY ZERO ARTA】Pus de artă de hârtie pe masă, racla propriul model de design pe ea cu un bat de bambus de stilou, culoare, curcubeu, pentru a obține o uimitoare experiență artistică, de a inspira imaginatia si creativitatea.

【HANGIGN ORNAMENT】Zero lucrări caracteristică găuri, și sunt dotate cu panglici, le puteți atârna pe pomul de Crăciun, ferestre, scari, șemineu, de perete și ușă, creând o bucurie de Crăciun.

【MATERIAL rezistent】produsul este fabricat din carton, mai greu decât comune ziare, robust și ușor pentru a rupe.Suprafața este negru, acoperit cu un fundal curcubeu dedesubt, zgârierea un model plin de culoare.

【MARE CADOU】Zero hârtie de artă este distractiv, minunat cadou pentru copii, prieteni de Crăciun, petreceri, DIY ornamente suspendate, marcaje, tag-uri cadou, partidul umpluturi, etc., decora camera ta și de a îmbunătăți capacitatea estetică.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru

Material: carton

Dimensiuni: (L x W) aproximativ 150 x 50mm/5.91 x 1.97 inch

Pachetul Include:

60pcs x Funda

25pcs x Bamboo pen

X 54pcs Zero hârtie de artă

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Tip Pictura Hârtie
  • Origine China Continentală
  • Nume De Brand Hinmay

Ați putea dori, de asemenea