Căutare produse

Naturale Cristal Meserii Șapte Chakre & 7 Inima De Sârmă Înfășurat Selenit Stick De Vindecare Lucrate Manual Pentru Biroul De Acasă Bar & Masa Decor De Masă

22.05lei 44.10lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Puncte:

Material de înaltă Calitate: Noastre naturale cristal meșteșug stick-ul este fabricat de înaltă calitate de cristal materii prime, astfel încât acesta are o textură clar.Este fin lustruit, ceea ce face de gheață transparentă și orbitor.

Mare pentru Lucrătorii din sectorul Energetic: 7 vindecare piatra de cristal este potrivit pentru lucrătorii din sectorul energetic.Îl puteți folosi pentru a crea casual realități cu alții, de a primi informații în mod eficient, sau pentru a crea spațiu pentru gândire.

Pocket Gems: le poti pune 7 vindecare de cristal bețe în buzunare ca rețea de alimentare cu pietre.Acesta emana moale și feminin de energie, plin de compasiune și pace.

Naturale, cu Zgârieturi sau Daune: Noastre piatra de cristal selenit stick naturale zgârieturi sau deteriorări pe suprafața ca piatra naturala este tăiat și lustruit.

Mare Cadou la Alegere: Nostru de cristal de sârmă înfășurat-selenit stick-ul este o mare petrecere, zi de naștere, și de Anul Nou, cadou pentru mama, tatăl și prietenii.Descriere: Nostru

naturale cristal meșteșug stick-ul este fin lustruit de înaltă calitate de cristal materii prime, astfel încât este de gheață transparent, orbitor, și are o textură clar.Acesta poate fi folosit ca un mare cadou pentru casă nouă, zile de naștere, și de Anul Nou .

Caietul de sarcini:

Nume : 7 Vindecare C rystal Stick

Material: Cristal

Lungime: aproximativ 10cm/3.9 în

Greutate: aproximativ 2 8g

Lista De Ambalare:

1*plângă stal stick

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare a abaterii de 1-3 cm.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Origine China Continentală
  • Este Material Natural no
  • Material CRISTAL
  • Caracteristică Regională China
  • Tema Oamenii
  • Stil Stil Tradițional Chinezesc

Ați putea dori, de asemenea