Căutare produse

Barca Aripile 11x40cm 14x50cm cu Nervuri Bara de Andocare Scut de Protecție pentru acostare pentru Barcă Mică de Andocare Barcă cu pânze Mici Fender

52.19lei 94.88lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Descriere:

【MATERIAL REZISTENT】 barca fender realizate din PVC de înaltă calitate, este dotat cu rapiditate.moale și elastic materialul previne lovire pe dock sau alte nave.Este cu nervuri pe toate laturile crește frecare și de a rezista la abraziune, făcându-l destul de puternic pentru a rezista la o forță externă de extrudare.

【FLANC ARMAT & OCHI】 Există două ochiuri de pe ambele capete de fiecare barca fender, în scopul de a ajuta fender atașa la barca mai convenabil.

【DURABILITATE】 grosime de perete pentru rezistență maximă și durabilitate, de asemenea, turnate în coaste pentru puncție și rezistență la abraziune.barca fender usor de curatat si rezista pata pentru a păstra luminoase de culoare tot timpul.

【LARGĂ de APLICAȚII】Barca fender pentru andocare,durabil barca aripile juca foarte important rol protector în coliziuni cauzate de nave de andocare sau de navigatie.Mare pentru bărci,iahturi de Lux și de andocare.

【MULTIFUNCȚIONAL】ar putea fi, de asemenea, o alegere excelenta ca o geamandura de ancorare.Acesta este frecvent utilizat ca dock-tampon de protecție,aripile de barcă barele de protecție.

Pachetul Include:

1 Barcă Fender Var

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea