Căutare produse

Magnetic Ace De Cusut Titularul Dreptunghi Negru Ac De Cusut De Stocare De Caz Butoane Ace Cutie De Depozitare Pentru Cusut Accesorii Scule

6.72lei 10.32lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

1. Convenabil de depozitare: această cutie de depozitare are o clasificare de design de stocare, care poate deține un număr mare de ace de cusut.Diferite tipuri de ace de cusut pot fi stocate pentru o căutare mai ușoară.

2. Material durabil: caseta de depozitare se face de înaltă calitate de metal sau material, care este ferm și durabil și nu este ușor să poarte și să se deformeze, asigurarea siguranței și daune de stocare ac de cusut.

3. Funcții Complete: în plus față de ac de cusut de stocare, există zone suplimentare pentru depozitarea de instrumente de cusut, cum ar fi spini, butoane, foarfece, etc. O cutie este, în parte, și de cusut nu mai haotic.

4. Design portabil: fire cutie de colectare este mic în dimensiuni, lumină și ușor de transportat, potrivit pentru utilizarea acasă și de călătorie, și poate rezolva problema de îmbrăcăminte daune oricând și oriunde.

5. Cadou rafinat: aceasta cutie de depozitare este simplu și la modă în aparență, și este un ideal cadou pentru rude și prieteni cărora le place hand-made și de cusut.

Caietul de sarcini:

Tip: Kit De Cusut

Utilizare: Broderie

Nume produs: Ac cutie de depozitare

Culoare: Negru

Dimensiune: 7.7*5cm/3.03*1.97 inch, grosime 1,3 cm/0.51 în

Forma: circular șirag de mărgele dreptunghi

Pachetul include: de

1 *Ac cutie de depozitare

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Material Plastic
  • Tip Kit De Cusut
  • Origine China Continentală
  • Utilizarea Broderie

Ați putea dori, de asemenea

  • (0) Recenzii

Pentru a te distra Pisica animale de Companie Câine Lumânări Mucegai Silicon DIY de Dormit Fox Lumânare Mucegai Rășină Epoxidică Gips Săpun Fondant Matrite Cadou Ambarcațiunile de a Face

caietul de sarcini: element nume: animal de casă pisică câine lumânări mucegai silicon material: silicon caracteristică: tenacitate bună, non-adeziv, usor de demould, ușor de utilizat și curat. culoare: alb transparent dimensiuni:

18.08lei 20.06lei
  • (0) Recenzii

De Moda De Aur Mens Pantofi De Piele De Brevet De Lux Rochie Strălucitoare Pantofi Pentru Bărbați Pantofi De Nunta De Mari Dimensiuni 48 Sociale Încălțăminte De Sex Masculin Formale Pantofi

stimate client, bine ati venit la magazinul nostru, pantofi marimea nu este același ca și mărimea utilizate în țara dumneavoastră, vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului! cum de a alege dimensiunea corectă: pasul

144.09lei 288.18lei