Căutare produse

Ghemuit Bar Gât Pad Haltere Ghemuit Pad Îngroșa Rezistență la Rupere Mare de Rebound rezistent la Uzura, Non-alunecare de Gimnastică Ghemuit Pad Pentru Gât

24.65lei 35.25lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Descriere:

Acest mreana ghemuit pad este fabricat din durabil BNR material care poate rezista la greutăți și utilizarea pe termen lung.Ea are o canelură de design care se potriveste gâtul și umerii perfect, oferind o mai bună protecție și confort.Pad nu este ușor să cadă și stă în loc în timpul genuflexiuni.Este potrivit pentru genuflexiuni și alte exerciții care necesită o bara.De a spori experiența dumneavoastră de antrenament cu bara ghemuit pad.

Caracteristici:

Dimensiune produs: 45*10*grosimea peretelui de 3 cm/17*3.9*1.1 în

Greutate produs: Net greutate: 220g

Produs de sarcina: 400 kg

Lista De Produse:

1*ghemuit bar gât pad

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Design Ergonomic: curbat groove și științifice design arc de acest mreana pad face durabil și versatil pentru diferite exerciții.Acesta are un design ergonomic care se adapteaza la gât și a coloanei vertebrale cervicale.

2.Spune la Revedere de La Iritat Pielea Noastră mreana pad ghemuit pad vă ajută să reduceți leziuni musculare, umăr stres, leziuni articulare, și-a iritat pielea, care poate apărea atunci când vă ridicați greu weights.By cu ajutorul nostru pad, vă puteți proteja umerii.

3.Piele-Friendly și rezistent la apa: BNR material noastre mreana pad ghemuit pad nu este doar durabil și de încredere, dar, de asemenea, prietenos cu pielea și rezistent la apa.Aceasta nu va cauza orice iritație sau alergie la gât și umeri.

4.Se potrivesc Non-Alunecare: Nostru mreana pad este conceput pentru a înfășurați strâns rod și se potrivesc mreana bar, asigurând un non-alunecare și sigure se potrivesc.Nu trebuie să vă faceți griji despre pad care se încadrează în timpul genuflexiuni sau lunges.

5.Gamă largă De Aplicații: Acest mreana pad ghemuit pad va pernă gât și umeri, de la presiunea de greutăți.Acesta este compatibil cu cele mai multe bare standard și pot fi folosite pentru genuflexiuni, tirant de șold, sau prese bancă.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Site-Ul De Formare BRAȚELE
  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model Mreana Pad Ghemuit Pad
  • Numele Departamentului Bărbați
  • Tip de sport Puterea De Formare

Ați putea dori, de asemenea

  • (0) Recenzii

Partea de sus!-Antebrațul Mâinii Cu Role Practicanta, Încheietura Mâinii Cu Role & Antebrațului Cu Role Pentru Antrenament, Fitness, Puterea Brațului Pentru Sport Și Acasă

partea de sus!-antebrațul mâinii cu role practicanta, încheietura mâinii cu role & antebrațului cu role pentru antrenament, fitness, puterea brațului pentru sport și acasă [puterea mâinile, încheieturile și antebrațele] încheietura mâinii

116.03lei 158.95lei