Căutare produse

100ml Mașină de Sticlă Strat Impermeabil Agent Anti-Ceață, Ploaie Repelent Spray Impermeabil Strat de Spray Pentru Parbriz Oglinda Retrovizoare

1.14lei 1.61lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Descriere:

1. Folie de protectie Formare: Forma un strat pe sticlă, care îmbunătățește drum vedere pe timp de noapte și pe timp de ploaie, ceață de zile.

2. Utilizate pe scară largă: Atât pentru acasă și de sticlă auto!Trata acasă, geamuri si oglinzi auto cu acest strat impermeabil, sau pe baie de sticla, oglinzi de curtoazie, uși de sticlă, și mai mult.

3. Eficient și Durabil: Super-hidrofob impermeabil agent păstrează clar drumul vedere atunci când de conducere în zilele ploioase, mai sigur, anti-agățare, de lungă durată (durabile pentru mai mult de o săptămână).

4. În condiții de siguranță și Ecologice: Inodor, rezistent, invizibil, super-hidrofob.Foarte sigur pentru ochi și piele, spray-doar pe zona dorită, fără lustruire necesare, rapid și ușor.

5. Anti-ceata/ploaie-dovada agent formează o peliculă impermeabilă la suprafața de sticlă de cristal perfect-vizibilitate clară.

Caietul de sarcini:

Nou și de înaltă calitate

Nume: impermeabil agent, agent hidroizolante antifogging

Caietul de sarcini: 100ml

Culoare: așa cum se arată în figura

Pachetul Inclus:1 BUC

Notă:

Vă rugăm să consultați de măsurare.Mica eroare de măsurare este admisibilă în limite normale.

Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Element De Volum 30100ML
  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea