Căutare produse

Biciclete Si Biciclete Ceară De Lustruire Pastă Anti Dirt Bike Lubrifiant Biciclete Zero Reparații Ceara Eficiente Bicicleta Ulei Remover Paste Wax

32.18lei 64.40lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Puncte:

1. Elimina Zgârieturile: Cu lubrifiant, spune la revedere de la zgârieturi și de a restabili adevărata culoare de motocicleta, menținând în același timp frumusețea sa originală.Nici un prejudiciu și un finisaj perfect de fiecare dată.

2. Forma de Protecție de Film: Construit cu un praf-dovada design avansat anti-murdărie formularea aceasta bicicleta de întreținere lubrifiere forme precise film protector care protejează lanțul de la bicicletă la medii dure.

3. Rezolvarea problemelor: bicicleta Noastră întreținere lubrifiere minuni în revitalizarea bicicleta aspectul de eficient eliminarea zgârieturi vopsea, pete dificile, și ploaia acidă mărci.Spune la revedere de la decolorare problemele pentru totdeauna.

4. Întreținere și Lustruire: Revitaliza bicicleta de performanță și de a proteja de la zgârieturi și murdărie cu lubrifiere.Manifestare off tău stil unic, în timp ce păstrarea bicicleta in forma de top.

5. Domeniul de aplicare: Dacă avem un drum pe bicicleta, biciclete pliabile, biciclete de munte, sau orice alt tip de biciclete, acest produs vă poate ajuta să mențină performanțele sale și pentru a preveni rugina și corozive.

Descriere:

Îmbunătățiți-vă performanțele bicicleta cu bicicleta lubrifianți.Anti-murdărie design protejează-ți bicicleta și reface frumusețea sa originală.Îmbunătăți în mod eficient probleme pentru o buna si eficienta plimbare.În Plus, formula noastră protejeaza motocicleta de vopsea de la daune.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Biciclete de întreținere lubrifiere

2. Capacitate: 80g

Caracteristici:

Potrivit pentru biciclete de suprafață întreținere și geamuri.După utilizare, biciclete de vopsea va fi la fel de luminos ca noi.

Lista De Ambalare:

1* Biciclete Lubrifiant

Notă:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Tip De Material Paste
  • Articol Greutate 80g
  • Înălțime Element 5cm
  • Caracteristici Speciale Biciclete Si Biciclete Lubrifiant
  • Lățime Produs 8cm
  • Origine China Continentală
  • Tip De Element Vopsele & Spray-Uri
  • Element De Lungime 8cm

Ați putea dori, de asemenea