Căutare produse

Masina De Încălzire Senzor De Temperatură De Automobile Senzorului De Temperatură A Sonda Piața Auto Conector Pentru Chineză De Încălzire De Parcare Accesorii

16.56lei 33.17lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Puncte:

Sensibilitate ridicată: Die sel de încălzire senzor de temperatură este sensibilă și precisă de măsurare.Senzorul de temperatură cu sensibilitate ridicată poate asigura o mai bună protecție împotriva excesului de temperatura de încălzire.

Rezistent la Temperaturi înalte Material: Acest incalzitor de senzor este un conector din ceramica, care poate proteja conectorul de temperatură înaltă pentru utilizarea pe termen lung.

Anti-Opărire Manșon de Protecție: Die sel senzor sistem de încălzire este dotată cu o husă de protecție, iar detaliile sunt manipulate perfect pentru a preveni firul de a fi afectate de opărire.

Măsurare Temperatură a Aerului: Chinezii mor sel de încălzire senzor de temperatură poate măsura cu precizie temperatura de încălzire și în timp util a vă reaminti de temperatura de încălzire de parcare.

Ușor de Instalare: Noastre mor sel de încălzire senzor de temperatură sondă este simplu de utilizat și are o lungă linie de design.Procesul de instalare nu ia mult timp și nu necesită orientare profesională.

Descriere:

Incalzitor de temperament ratură senzor: sensibilă, precisă, ușor de a instala și de a descărca.

Rezistent la temperaturi ridicate ceramica: sensibilă, precisă de măsurare, de înaltă rezistență la temperatură, rezistență la uzură și durabilitate.

Cu protecție les eva: detaliile sunt manipulate perfect pentru a preveni arderea firelor.

Caracteristici:

Funcția: este instalat pe partea de admisie a aerului de încălzire pentru a măsura temperatura aerului la admisie aer și de a regla puterea.

Caracteristici: performanță Stabilă și de înaltă fiabilitate.Ușor de a instala și dezinstala.

Lungime: 28cm (despre)

Notă:

Din cauza temperaturii de culoare de pe ecran, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, poate exista o ușoară diferență de culoare în imagini a unor mărfuri, iar culoarea trebuie să fie supuse obiect real!

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Lista De Produse:

1*încălzire senzor de temperatură

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Caracteristici Speciale Piața Auto Conector
  • Piese Incalzitor De Bază
  • Origine China Continentală
  • Tip De Ardere De Tip Incalzitor

Ați putea dori, de asemenea

  • (0) Recenzii

10pieces stoc Inițial LB1290 18.DIP18

ne face în principal originale ic sprijin profesional ic: electrocasnice ic, automobile ic, comunicare ic, ic și alte componente electronice, ambalaje: cip (pos) , dioda (dip) , tetraedru (qfp) , triodă, diode, module, plcc suport de stocare a lista toate:

29.29lei 30.85lei