Căutare produse

De Protecție Căptușit Pantaloni Scurți Multi-Scop Pantaloni Scurți Pentru Toate-Rotund De Protecție Sudoare Wicking Copii Și Juniori Pantaloni Pentru Schi Scuter

22.76lei 32.51lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Realizate din materiale respirabil și oferind lipicios de fixare, aceste tampoane oferi confort și de securitate în timp ce schi.Păstra copilul dumneavoastră este șolduri în condiții de siguranță și a le ajuta să bucurați-vă de pante, fără griji cade sau scurgeri.

Caietul de sarcini:

Nume: Role de șold protector pantaloni

Marime: S, M

Greutate: S: despre 75g, M: despre 106g

Culoare: Negru

Funcția: Single și dublu bord, în aer liber, schi, role, skateboard și alte sporturi în aer liber protecție.

De dimensiuni pentru a se potrivi cele mai multe 3-16 ani, ușor de pus și decolare.Moale si elastic tesatura permite copilului dumneavoastră să-l poarte în timpul de iarnă și de vară.

Dimensiune produs:

Referință talie: S (Copii): (aprox.)57-80cm/22.44-31.5 cm, M (Junior): (aprox.)68-96cm/26.77-37.8 cm

Referință circumferinta coapsei: S (Copii): (aprox.)30-44cm/11.81-17.32 cm, M (Junior): (aprox.)35-50cm/13.78-19.69 cm

Varsta potrivita: S (Copii): 3-9 ani, M (Junior): 10-16 ani

Lista De Ambalare:

1 pereche*Protecție căptușit pantaloni scurți

Notă: vă Rugăm să consultați dimensiunea înainte de cumpărare.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ideal de Protecție de Acoperire: Asigura securitatea absolută pentru picioare, solduri, coapse, și coccisul cu aceste de Protecție Căptușit pantaloni Scurți.Rezistent si respirabil material poate absorbi șocurile cu usurinta, ceea ce le face ideale pentru high-impact sport, cum ar fi schi, snowboarding, patinaj, ciclism.

2.Trebuie să-Au de Protectie: Păstra copilul dumneavoastră în condiții de siguranță în timpul activităților cu aceste de Protecție Căptușit pantaloni Scurți.Echipat cu EVA spuma, ușor și moale de sudoare wicking pantaloni scurți oferi eficient de amortizare pentru solduri si coccisul.Din material respirabil asigură maximum de confort.

3.Reglabil de Proiectare: Noastre de Protecție Căptușit pantaloni Scurți utilizarea de înaltă tesatura stretch și sunt dotate cu hip protecție pentru a asigura siguranță maximă în timpul de mare intensitate activități.Design-ul include o reglabile lipicios de fixare pentru o potrivire perfectă, care este ușor de pus și decolare.

4.Ideal: inteligent design include material respirabil și moale padding spuma care absoarbe în mod eficient cade și alunecă.Perfect pentru copii activi pe schi, snowboarding, ciclism și mai mult.Ideal ca Copii cadou de Ziua.

5.Versatil Acoperire: Proteja împotriva daunelor în diferite sporturi cu căptușit pantaloni scurți.Ideal pentru hochei, patinaj, role, patinaj, schi, scuter, și de utilizare multi-scop, aceste pantaloni scurți oferi completă de șold, coapsă, și coccisul protecție.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Numărul De Model Role Hip Protecția Pantaloni Scurți
  • Model Tip Solid
  • Gen Unisex
  • Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
  • Material Poliester
  • Tip De Element Pantaloni scurți
  • Tip Sport Skateboarding
  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea