Căutare produse

12pcs Badminton Minge de Rață Pene de Badminton Shuttlecocks Cu Spumă Cap Reutilizabile Extrem de Stabil Badminton Pentru Incepatori

46.28lei 71.22lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

12pcs Badminton Minge de Rață Pene de Badminton Shuttlecocks Cu Spumă Cap Reutilizabile Extrem de Stabil Badminton Pentru Incepatori

Puncte: 1.[ Excepțională Măiestrie ] Badminton sunt proiectate cu manopera rafinat, se folosesc pene de rață, care ajuta la imbunatatirea lovit de precizie, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

2.[ Reutiliza de Multe Ori ] pentru Badminton sunt concepute pentru a fi reutilizabil, acesta are putere bună, jos este drept și gros, rezistență bună, de a spori durabilitatea de badminton, potrivite pentru mult timp de utilizare repetată.

3.[ Convenabil pentru a Fi Transportate ] Badminton Minge este ușor de transportat, este mai usor in greutate, mai stabil în greutate, și mai echilibrată în viteză, potrivit pentru a lua cu tine.

4.[ Stabil și Greu ] Badminton din Pene sunt concepute pentru a fi mai bine lovit, au zbor stabil, o bună stabilitate și rezistență, de înaltă densitate spumă moale mingea cu capul, mai bine elasticitate, ușor pentru a satisface nevoia ta.

5.[ Cadou minunat ] Badminton Minge de Pene este foarte bun pentru cadou, este economic si practic pentru incepatori si amatori, potrivite pentru copii și adulți care joacă în mod regulat de badminton.

Descriere:

Badminton sunt proiectate cu manopera rafinat, se folosesc pene de rață, care ajuta la imbunatatirea lovit de precizie, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Caracteristici:

1. Proiectat pentru a fi reutilizabile.

2. Ușor de transportat.

3. Potrivit pentru copii și adulți care joacă în mod regulat de badminton.

Specificatii: Greutate: aproximativ 150g/tub

Prime de film: rață pene naturale

Cap De Minge: Sintetic Plută Cap De Minge

Singur tub dimensiuni: aproximativ 39.5*6*6 cm/15.55*2.36*2.36 inch

Lista De Ambalare:

12*Birdies pentru Badminton

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Numărul De Model 12PCS Fluturașul de Badminton
  • Material Cap Sandwich Cu Pluta
  • Origine China Continentală
  • Pană Material Clasa O Pană De Gâscă

Ați putea dori, de asemenea