Căutare produse

Masina Anti-Static Benzi Pentru Vehicule Auto Anti-Statice, De Pământ Sârmă Centura Auto Anti-Statice, De Pământ Centura De Sârmă Reduce

20.58lei 29.39lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Masina de anti-static benzi asigură siguranța dumneavoastră de împământare electricitate statică.Este ideal pentru iarnă și medii uscate.Este usor de instalat si se potriveste pe țeava de eșapament.Un cadou pentru proprietarii de automobile, ca tați, prieteni, și de familie.

Caracteristici:

Dimensiune: 29.5*3.8 cm|11.61*1.49 cm

Material: cauciuc + fir

Potrivit pentru masina de modele: modele de masini universale

Utilizarea produsului: elimina mașină de electricitate statică

Caracteristici produs: instant eliminarea de automobile electricitate statică

Metoda de instalare: instalat in masina țeavă de eșapament poziția

Lista:

1 x masina anti static benzi

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Pedepsit Conduce la Probleme: masina Noastra anti-static benzi de contact la sol și eficient elimină electricitatea statică, păstrarea tine și pasagerii în condiții de siguranță și confortabil pe drum.

2.Șoc Prevenire: Aceasta masina anti static bandă previne soc de electricitate statică, care poate provoca disconfort sau chiar pericol pentru passengers.By descărcarea electricității statice de pe vehicul, se rezolvă ascund pericole și de a face de conducere mai sigur pentru pasagerii care suferă de boală sentiment în timp ce călătoresc.

3.Utilizări largi: Păstrați șoc static la distanță atunci când introduceți masina ta/SUV în timpul iernii sau pe vreme uscată cu acest durabil și ușor de instalat anti-static de striptease.Este potrivit pentru toate tipurile de autoturisme si previne socurilor nedorite, ceea ce face plimbare confortabil.

4.Rapid și fără sudură de instalare: Cu doar câțiva pași simpli, puteți instala cu ușurință mașina noastră anti-static de striptease.Deschide inel de fier, instalați-l pe țeava de eșapament, și fixați-o cu o șurubelniță – este atât de simplu!Nu este nevoie pentru orice instrumente profesionale sau abilități.

5.Cadou minunat: Aceasta masina anti static banda poate preveni eficient enervant electricitate statică de la masina ta, a face de conducere mai sigur și mai confortabil.Este un cadou practic pentru tatăl tău, de familie, de prieteni cu masini care doriți pentru a evita obținerea șocat de vehiculele lor.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Origine China Continentală

Ați putea dori, de asemenea