Căutare produse

Vârful de Metal pentru Diamond Pictura Pen, DIY Diamant Pictura Pix Metalic Sfaturi de Foraj DIY Diamant Pictura Accesorii pentru Pictura

28.06lei 31.18lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

👣Material rezistent pentru utilizarea de lungă durată: aceste înlocuitor pen capetele sunt realizate din aliaj de calitate material robust și firma de construcții, care nu sunt ușor de a sparge sau rugina; Aceste metale sfaturi vin cu suprafață lucioasă, va fi o alegere ideala pentru completarea diamant picturi.

👣Alegeți să utilizați pentru nevoi diferite: diferite modele de metal sfaturi vă vor oferi mai multe opțiuni pentru diamant pictura utilizare, puteți alege genul de care ai nevoie pentru a ridica, loc, corectă poziția sau elimina diamant pe site-diamant lucrari de pictura cu aceste instrumente.

👣Aplicabile pe scară largă: aceste 5D DIY diamant accesorii pictura sunt aplicate pe scară largă pentru diverse stiluri de foraj pixuri, se poate face cu felul de diamante, cum ar fi rotunde burghiu, piața de foraj, cristal gaurit, de sticlă, de foraj, etc.; Ele sunt practice în producția de diamant picturi, precum și unghii accesoriu, obiecte de artizanat, adeziv instrumente pentru a face decor handmade, etc.

Caietul de sarcini

Dimensiuni: 13.5 cm

Culoare: Rosu, albastru

De transport și politica de returnare:

1. Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este primită.

2. China post obișnuit pachet mic plus și China post aer înregistrat mail ia estimat 15-60 de zile.

3. Recomandat transporturi: www.pizzeriiarad.ro standard de transport maritim-mai stabil,mai sigur,mai rapid.

4. Oferim, de asemenea, exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă de ea sau cantitatea este mare.

5. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați.

Picătură de transport maritim și en-gros:

1. Am picătură navă peste tot în lume, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri.

2. Noi va oferim cel mai bun pret pentru en-gros, și de a recomanda cele mai bune de expediere.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2. Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune solutii, satisfactia dumneavoastra este propunerea noastră de a face mai bine.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Origine China Continentală
  • Dimensiune 13.5cm
  • Articol Vârful de Metal pentru Diamond Pictura Pen
  • Ambalare include 1buc
  • Culoare albastru, roșu
  • Tip De Produs Strasuri
  • Tip DIY Diamant Pictura Pix Metalic

Tag-uri: Sfat

Ați putea dori, de asemenea