Căutare produse

Elasticitate Mare Cravată De Păr Bomboane De Culoare De Înaltă Elastic Fata Rotunda Coafuri Ondulate Sex Feminin Coarda Păr Accesorii Hairband Dropshipp

0.62lei 1.14lei
  • (0) Recenzii
Culoare:
Dimensiune:
Garantat cumpărare în condiții de siguranță

Descriere

Informații despre produs

Elasticitate Mare Cravată De Păr Bomboane De Culoare De Înaltă Elastic Fata Rotunda Coafuri Ondulate Sex Feminin Coarda Păr Accesorii Hairband

Caracteristici:

1. Elasticitate mare: Fabricat de înaltă benzi elastice de cauciuc, de înaltă calitate!Elastic banda de păr are textura buna, aspect lucios, suprafață netedă și manopera bun.General dimensiune si greutate redusa, usor de transportat mici, potrivite pentru accesorii de îmbrăcăminte.

2. Design unic: Unic și design elegant te face mai elegant și la modă cu diferite ocazii.Cu un diametru de 5 cm, acesta poate fi folosit nu numai ca o bandă de păr, dar, de asemenea, ca o brățară.

3. Potrivit pentru mai multe ocazii: coada de cal Chic agrafe de par sunt potrivite pentru multe ocazii, meci rochii, jachete, tricouri și mai mult.Ideal elegant accesoriu de par pentru femei sau fete, se poate ocupa orice subțire sau gros, iar culoarea este versatil pentru orice coafura.

4. Runda decor: 1 banda de cauciuc banda de susținere.Aceste benzi elastice au o rundă și design simplu, care poate deține orice subțire sau gros și sunt o mare accesoriu de par pentru a face mai strălucitor și plin de farmec.Face parul mai frumos.

5. Cadouri minunate: Moda Cerc Produse pentru Par Tie Elastice sunt cadouri ideale pentru fete, femei, prieteni, femei, copii, mama, zile de naștere, colegii, etc. Esențial accesorii de par pentru viața de zi cu zi.

Descriere:

Unic design elegant și o cravată de păr te face mai elegant și la modă cu diferite ocazii.Cu un diametru de 5 cm, acesta poate fi folosit nu numai ca o bandă de păr, dar, de asemenea, ca o brățară.

Caietul de sarcini:

Material: Bandă De Cauciuc

Diametru: 5cm

Tip: păr cravată

Pachetul Inclus:

1 buc *Păr Cravată

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Produs

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Recenzii

Adauga un comentariu

Informatii suplimentare

  • Material Banda De Cauciuc
  • Origine China Continentală
  • Tip Cravată de păr
  • Dimensiune 5cm

Ați putea dori, de asemenea